Artisjokkencrème, biologisch, 130 gram

Artisjokkencrème, biologisch, 130 gram
6.50
'Crema di carciofi': een heerlijk romige crème op basis van artisjokkenharten en extra vergine olijfolie, gemaakt in de Noord-Italiaanse provincie Ligurië. De artisjokkencrème is erg lekker als dip voor rauwe of geroosterde groenten. Maar probeer het zeker ook op een stokbroodje of door pasta. Of gebruik het als basissaus op je pizza. Tip: Op bruschette, gecombineerd met wat Parmaham. Inhoud: 130 gram 100% biologisch Zacht van smaak Gemaakt in Ligurië (Italië) Ingrediënten: artisjok (70%), extra vergine olijfolie (27%), zout, zuurteregelaar (citroenzuur) van biologische oorsprong. Kan sporen van soja, melk, selderij en andere noten bevatten. Voedingswaarde/Valeurs nutrionelles/ Nährwerte/Nutrional values 100 g: Energie/énergie/Energie/energy:  1120 kJ/ 268 kcal Vetten/matières grasses/Fett/fat:  27,4 g Waarvan verzadigde vetzuren/dont acides gras saturés/davon gesättigte Fettsäuren/of which saturated:  4,2 g Koolhydraten/glucides/Kohlenhydrate/carbonhydrate:  0,9 g Waarvan

Product Id/EAN: 8720687833587
Verzendkosten: 5.95
Bedrijf: Dille & Kamille
Categorie: Eten&drinken > Eten > Dips&smeersels
Beschikbaarheid: Controleer via de link