De traditionele basilicumsaus gemaakt in de Italiaanse provincie Ligurië, de smalle kuststrook rond Genua. Deze pesto dankt zijn authentieke smaak aan de echte Genovese basilicum, Parmezaanse kaas en extra vergine olijfolie. Deze pesto is niet gepasteuriseerd. Daardoor blijft hij frisgroen met een lekker âvers gemaakteâ smaak. Pesto is heerlijk in allerlei gerechÂten. Door een simpele pasta met versgeraspte Parmezaan bijvoorbeeld, maar ook als geurig accent in (groente) soep of op een toastje of sandwich. 100% biologisch Inhoud: 130 gram Gemaakt door familiebedrijf in Genua Met extra vergine olijfolie, genovese basilicum (D.O.P.) en Parmezaanse kaas (D.O.P.)Ingrediënten: extra vierge olijfolie (36%), cashewnoten, Genovese basilicum B.O.B. in extra vierge olijfolie (27,6%) (Genovese basilicum B.O.B. (48%), extra vierge olijfolie (45%), zout), Parmezaanse kaas B.O.B. (melk, zout, stremsel), pijnboompitten, appelvezel, knoflook, zout van biologische oorsprong. Kan
Product Id/EAN: 8720687833556
Verzendkosten: 5.95
Bedrijf:
Dille & KamilleCategorie:
Eten&drinken > Eten > Dips&smeersels
Beschikbaarheid: Controleer via de link