De vegan variant van de traditionele basilicumsaus, gemaakt in de Italiaanse provincie Ligurië, de smalle kuststrook rond Genua. Deze pesto dankt zijn authentieke smaak aan de echte Genovese basilicum en extra vergine olijfolie. Deze pesto is niet gepasteuriseerd. Daardoor blijft hij frisgroen met een lekker âvers gemaakteâ smaak. Pesto is heerlijk in allerlei gerechÂten. Door een simpele pasta met bijvoorbeeld, maar ook als geurig accent in (groente) soep of op een toastje of sandwich. 100% biologisch Inhoud: 130 gram Gemaakt door een familiebedrijf in Genua Met extra vergine olijfolie en genovese basilicum (D.O.P.) Ingrediënten: extra vierge olijfolie (37,7%), cashewnoten, Genovese basilicum B.O.B. in extra vierge olijfolie (27,6%) (Genovese basilicum B.O.B. (48%), extra vierge olijfolie (45%), zout), pijnboompitten, appelvezel, knoflook, zout. van biologische oorsprong. Kan sporen van soja, melk en andere noten bevatten. Na openen gekoeld bewaren en beperkt
Product Id/EAN: 8720687833600
Verzendkosten: 5.95
Bedrijf:
Dille & KamilleCategorie:
Eten&drinken > Eten > Dips&smeersels
Beschikbaarheid: Controleer via de link