Glutenvrije, lactosevrije en biologische kruidenmix.
Kruiden in 2 stappen: Tijdens het bakken komen de delicate smaken van kruidenmix 1 vrij en geven het gerecht een authentieke smaak.
Het gerecht wordt vervolgens verfijnd met aromatische kruidenmix 2 die door de saus worden geroerd.
Zelf nog toevoegen: 300g kalkoenfilet, 1 kleine ui, 100ml room.
Bereidingswijze:
1. Snijd de kalkoenfilet in blokjes en de ui in ringen. Zet de room (100ml) vast klaar.
2. Doe 1-2 eetlepel(s) olie met kruidenmix 1 (klein zakje) in een pan met antiaanbaklaag. Verhit het mengsel. Zodra u het kruidenmengsel begint te ruiken, voegt u de vleesblokjes en de uienringen toe en bakt deze mee.
3. Voeg het water en de room toe en roer er kruidenmix 2 (grote zakje) doorheen. Laat het geheel in een afgesloten pan op een laag pitje in ca. 5 minuten gaar worden. Af en toe roeren.