Glutenvrije, lactosevrije en biologische kruidenmix.
Kruiden in 2 stappen: Tijdens het bakken komen de delicate smaken van kruidenmix 1 vrij en geven het gerecht een authentieke smaak.
Het gerecht wordt vervolgens verfijnd met aromatische kruidenmix 2 die door de saus worden geroerd.
Zelf nog toevoegen: 300 gram Kipfilet of Kalkoenfilet, 300 gram Gemengde groente, bijv. Broccoli, Paprika, Paksoi, Courgette, Chinese Kool, Champignons, Lente uitjes, 200 ml Kokosmelk.
Bereidingswijze:
1. Snijd de kip- of kalkoenfilet in blokjes en de groente in reepjes. Zet de kokosmelk (200 ml) vast klaar.
2. Doe 2 eetlepels olie (bijv. sesamolie) samen met kruidenmix 1 (kleine zakje) in een pan met anti aanbaklaag. Verhit het mengsel. Zodra u de geur van het kruidenmengsel begint te ruiken, voegt u de filetblokjes toe en braadt deze aan. Daarna voegt u de groente teo en bakt deze mee.
3. Voeg de kokosmelk toe en roer daar kruidenmix 2 (grote zak) doorheen. Laat het geheel in een afgesloten pan in 6 minuten gaar worden. Af en toe doorroeren.
Tip: Lekker in combinatie met Thaise rijst of Basmatirijst.
U kunt dit gerecht ook maken met blokjes tofu in plaats van kip.