Glutenvrije, lactosevrije en biologische kruidenmix.
Kruiden in 2 stappen: Tijdens het bakken komen de delicate smaken van kruidenmix 1 vrij en geven het gerecht een authentieke smaak.
Het gerecht wordt vervolgens verfijnd met aromatische kruidenmix 2 die door de saus worden geroerd.
Zelf nog toevoegen: 300 g geschilde aardappelen, 400 g gemengde groente, bijv. paprika, courgette, wortels, tomaten.
Bereidingswijze:
1. Snijd de groente en aardappels in blokjes en zet vast water (150 ml) klaar.
2. Doe 2 eetlepels olie (bijv. olijfolie) met kruidenmix 1 (kleine zakje) in een pan. Verhit het mengsel. Zodra u het kruidenmengsel begint te ruiken, voegt u de groente- en aardappelblokjes toe en bakt deze mee.
3. Voeg het water toe en roer er kruidenmix 2 (grote zakje) doorheen. Laat het geheel in een afgesloten pan in 20 minuten gaar worden. Af en toe roeren.