Benodigdheden:
Geen bijzonderheden
Bereidingswijze
- Breng water aan de kook. Voeg bij het water een scheutje olijfolie en zout toe.
- Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snijd de paprika's, sperziebonen, wortel, maïs en rode ui fijn.
- Verhit in een koekenpan een scheut olijfolie en bak de garnalen goudbruin en gaar. Breng op smaak met een eetlepel sojasaus en eventueel zout en peper naar smaak.
- Doe de groenten bij de garnalen in de pan en bak een aantal minuten mee.
- Maak vervolgens de currysaus. Doe de inhoud van de twee zakjes currypoeder in een kookpan, samen met de kokosmelk en een scheutje olijfolie. Verwarm op middelhoogvuur. Blijf regelmatig roeren.
- Giet de spaghetti af.
- Verdeel de spaghetti met de groenten en garnalen over de borden. Maak het geheel af met de currysaus.
Tips:
Niet zo'n fan van garnalen? Vervang de garnalen dan door kipfiletblokjes of tofu.
Recept is ontwikkeld door Marlotte van Wildoat. nl
Product Id/EAN: 3590
Bedrijf:
WinkelGlutenvrij.nlCategorie:
Recepten > Hoofdgerechten
Beschikbaarheid: Controleer via de link