Biologische spaghetti met currysaus en garnalen

Biologische spaghetti met currysaus en garnalen

Benodigdheden:

Geen bijzonderheden

Bereidingswijze

  • Breng water aan de kook. Voeg bij het water een scheutje olijfolie en zout toe.
  • Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Snijd de paprika's, sperziebonen, wortel, maïs en rode ui fijn.
  • Verhit in een koekenpan een scheut olijfolie en bak de garnalen goudbruin en gaar. Breng op smaak met een eetlepel sojasaus en eventueel zout en peper naar smaak.
  • Doe de groenten bij de garnalen in de pan en bak een aantal minuten mee.
  • Maak vervolgens de currysaus. Doe de inhoud van de twee zakjes currypoeder in een kookpan, samen met de kokosmelk en een scheutje olijfolie. Verwarm op middelhoogvuur. Blijf regelmatig roeren.
  • Giet de spaghetti af.
  • Verdeel de spaghetti met de groenten en garnalen over de borden. Maak het geheel af met de currysaus.

Tips:

Niet zo'n fan van garnalen? Vervang de garnalen dan door kipfiletblokjes of tofu.


Recept is ontwikkeld door Marlotte van Wildoat. nl



Product Id/EAN: 3590
Bedrijf: WinkelGlutenvrij.nl
Categorie: Recepten > Hoofdgerechten
Beschikbaarheid: Controleer via de link