Benodigdheden:
Geen bijzonderheden.
Bereidingswijze
- Snijd de witte uien en knoflookteentjes fijn. Verhit de kokosolie in een pan en fruit de witte ui en knoflook, totdat deze goed binnen te geuren.
- Voeg op dat moment de kruidenmix en het gehakt toe en bak deze rul.
- Spoel de kidneybonen om, laat uitlekken en doe dit bij het gehakt in de pan. Voeg nu ook één blikje gepelde tomaten, een in blokjes gesneden rode paprika en twee eetlepels sambal toe.
- Zet het vuur laag en laat, met een deksel op de pan, zachtjes pruttelen (zo'n 15 minuten).
- Snijd de radijsjes en bosui in ringen en meng dit met de verbrokkelde feta.
- Verwarm de wraps en vul deze met rucola, kiemgroente, het feta-mengsel en de chili. En, voor de liefhebbers, vergeet het geheel niet af te maken met wat extra sambal. Breng eventueel verder op smaak met wat zeezout of zwarte peper.
Tips:
Varieer met verschillende peulvruchten. Ga bijvoorbeeld voor witte bonen, ook erg lekker!
Geen zin in wraps? Vervang de wraps met rijst.
Recept is ontwikkeld door Marlotte van Wildoat. nl
Product Id/EAN: 3136
Bedrijf:
WinkelGlutenvrij.nlCategorie:
Recepten > Hoofdgerechten
Beschikbaarheid: Controleer via de link