Ingredienten: 250 gram bakmix voor eierpannenkoeken, 500 ml water, boter of olie.
Beslag bereiden: Pannenkoekenmix, water en eieren in een mixkom doen en met een elektrische mixer of garde het beslag glad kloppen.
Bakken: Verwarm een pan en smelt wat boter of olie, pak een pollepel en giet daarmee de mix in de pan. Zorg ervoor dat de hele bodem bedekt is (bij een dikkere pannenkoek kan er iets meer mix toegevoegd worden). Bak de pannenkoek op een laag vuur. De pannenkoek moet aan beide kanten goudbruin gebakken worden, wacht daarom net zolang totdat de bovenkant van de pannenkoek droog is. Keer de pannenkoek vervolgens met een spatel om. Bak de pannenkoek nu nog ongeveer een minuut op matig hoog vuur.
Product Id/EAN: 8717496860460
Verzendkosten: 3.95
Bedrijf:
WinkelGlutenvrij.nlCategorie:
Thuis Bakken > Pannenkoeken
Beschikbaarheid: Controleer via de link