Benodigdheden:
Oven.
Bereidingswijze
- Kook allereerst de linzen volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
- Halveer de courgettes en paprika's en verwijder bij de paprika's de zaadlijsten. Hol de courgettes uit (gooi het niet weg!).
- Snijd de kastanjechampignons en uien fijn. Verhit in een koekenpan wat kokosolie en bak de kastanjechampignons, uien en de overgebleven courgette zo'n 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg halverwege een flinke scheut tamari toe (naar smaak).
- Kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Meng de linzen, gebakken kastanjechampignons uien en zongedroogde tomaten door de couscous.
- Vul de courgettes en paprika's met de vulling en maak het af met wat kaas. Zet de oven bij voorkeur op de grillstand en grill totdat de kaas goed gesmolten is. Serveer met verse basilicum.
Tips:
Varieer op los met verschillende vullingen. Ga bijvoorbeeld eens voor mäis, bonen, cheddarkaas, gehakt en rode peper.
Recept is ontwikkeld door Marlotte van Wildoat. nl
Product Id/EAN: 3147
Bedrijf:
WinkelGlutenvrij.nlCategorie:
Recepten > Hoofdgerechten
Beschikbaarheid: Controleer via de link