Glutenvrije Tuinkruidenpasta

Glutenvrije Tuinkruidenpasta
  • Hak de kruiden zeer fijn en meng deze door de olie.
  • Bij reguliere pasta moet je het hebben van de elasticiteit van de bloem. Bij deze kruidenpasta vervang je dit door het extra ei: je deeg wordt hierdoor wel wat kleveriger.
  • Doe de bloem in een kom, doe het ei en de dooier in het midden en meng bij het ei steeds een beetje meer bloem.
  • Meng van het midden van de kom langzaam richting buitenrand tot alles is opgenomen, roer dan de kruidenolie erdoor. Dit kan met de hand, maar natuurlijk ook met een keukenmachine met menghaak (voeg een paar druppels water toe als het deeg te droog of brokkelig is).
  • Kneed het tot een glad deeg.
  • Duw het deeg plat, verpak het in plastic folie en laat het een uurtje in koelkast opstijven.
  • Rol het deeg met de pastamachine in stappen uit van dik naar dunner tot de dikte van je voorkeur.
  • Kook het meteen gaar in een pan met bouillon of water met zout en een scheutje olie.
  • Je kunt het gelijk serveren of na het garen goed afkoelen met koud water en met beetje olie erover in koelkast bewaren.

Bron: http://www. zondermeermagazine. nl/



Product Id/EAN: 1945
Bedrijf: WinkelGlutenvrij.nl
Categorie: Recepten > Hoofdgerechten
Beschikbaarheid: Controleer via de link