- Verwarm allereerst de oven op 175 graden.
- Maak het pizzadeeg aan de hand van de aanwijzingen op de verpakking. Wilt u het deeg niet zelf maken? Gebruik dan een kant-en-klare pizzabodem
- Verdeel de tomatensaus over de pizza en bestrijk de pizzaranden licht met olijfolie (of een andere olie naar keuze en smaak).
- Snijd de olijven, tomaatjes en rode ui fijn.
- Verhit een pan met een scheutje olijfolie (en eventueel wat honing) en fruit de rode uitjes kort.
- Pluk de mozzarella in stukjes en verdeel deze vervolgens samen met de geraspte kaas en gesneden groenten over de pizza.
- Breek dan heel voorzichtig een ei over de pizza: probeer de dooier heel te laten.
- Bak de pizza goudbruin en gaar voor zo'n 35 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!
Tips voor andere toppings:
- Tonijn, in plakjes gesneden champignons en gesnipperde ui
- Pompoen en geitenkaas
- Plakjes salami, stukjes paprika, kappertjes, gesnipperde Spaanse peper, gesnipperd uitje en knoflook
Recept is ontwikkeld door Marlotte van Wildoat. nl
Product Id/EAN: 2581
Bedrijf:
WinkelGlutenvrij.nlCategorie:
Recepten > Hoofdgerechten
Beschikbaarheid: Controleer via de link