- Begin met het bereiden van de quinoa. Volg hiervoor de bereidingswijze op de verpakking en laat de quinoa vervolgens afkoelen.
- Snijd de wortels in grove stukken, doe deze in een kom en voeg drie eetlepels agavesiroop en drie eetlepels tamari toe. Meng goed door.
- Verhit een pan met één eetlepel kokosolie. Doe de gemarineerde wortels in de pan en bak ze voor zo'n 5 minuten totdat ze bruin kleuren.
- Pak een droge pan erbij en rooster de hazelnoten, zonnebloempitten en pompoenpitten 2 tot 3 minuten. Schud of spatel de noten en pitten zo nu en dan even goed door zodat ze niet aanbranden.
- Tijd om de dressing te maken! Doe 3 eetlepels tamari, 1 eetlepel agavesiroop, 1 eetlepel olijfolie en wat peper in een kommetje en meng kort.
- Verdeel de rucola, quinoa en wortel over de borden. Scheur de zachte geitenkaas in stukjes en bestrooi deze met de hazelnoten, zonnebloempitten en pompoenpitten over de borden. Voeg naar smaak de dressing toe aan de salade.
Recept ontwikkeld door Marlotte van WildOat. nl
Product Id/EAN: 2579
Bedrijf:
WinkelGlutenvrij.nlCategorie:
Recepten > Hoofdgerechten
Beschikbaarheid: Controleer via de link