Overnight oats met sinaasappel, chiazaad en knapperige cacao

Overnight oats met sinaasappel, chiazaad en knapperige cacao

Benodigdheden:

Geen bijzonderheden

Bereidingswijze

  • Mix in een kom of mason jar de havermout met het chiazaad, amandelmelk, cacao crisps en kaneel. Voeg eventueel naar smaak wat ahorn- of agavesiroop toe.
  • Snijd de sinaasappels in stukjes of schijfjes. Leg dit bovenop de havermout.
  • Garneer met extra cacao crisps en de cashewnoten. Rooster eventueel de cashewnoten kort, voor een intensere smaak. Doe dit op laag vuur, in een droge pan. 
  • Zet dit vervolgens een nachtje in de koelkast. Even doorroeren en klaar zijn de overnight oats.

Tips:

Ook lekker: prak een banaan fijn en meng dit door het havermoutmengsel. En voor de banaan-pindakaas-liefhebbers onder ons: serveer de overnight oats met een goede lepel pindakaas.

Houd, qua hoeveelheden, de basis aan en varieer met verschillende soorten fruit en toppings. 


Recept is ontwikkeld door Marlotte van Wildoat. nl



Product Id/EAN: 3124
Bedrijf: WinkelGlutenvrij.nl
Categorie: Recepten > Ontbijt
Beschikbaarheid: Controleer via de link