Benodigdheden:
Kookpan en koekenpan
Bereidingswijze
- Bereid allereerst de mungbonen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snijd de kastanjechampignons in plakjes, de rode paprika in grove stukken en de prei en rode ui in halve maantjes.
- Verwarm een koekenpan met wat kokosolie (houd zo'n 2 tot 3 eetlepels aan en voeg kruidenmix 1 toe. Zodra de kruiden goed beginnen te geuren, voegt u de kastanjechampginons, prei, rode ui en paprika toe. Na een paar minuten kunnen ook de bereide mungbonen en kikkererwten in de pan. Voeg kruidenmix 2 toe en de kokosmelk. Roer het geheel goed door.
- Breng een pan met water aan de kook en bereid de fusili volgens de aanwijzingen op de verpakking. Houd zo'n 4-5 minuten kooktijd aan.
- Giet de pasta af en doe het vervolgens bij de curry. Laat de pasta nog zo'n 3 minuten meepruttelen.
- Verdeel de curry over vier kommen. Garneer eventueel met verse kruiden, zoals koriander en peterselie.
Tips:
Ook lekker: roer er een zachtgekookt eitje door. Of, voor de vleeseters is kip ook een goede toevoeging.
Recept is ontwikkeld door Marlotte van Wildoat. nl
Product Id/EAN: 3032
Bedrijf:
WinkelGlutenvrij.nlCategorie:
Recepten > Hoofdgerechten
Beschikbaarheid: Controleer via de link