Benodigdheden:
Koekenpan en een diep bord
Bereidingswijze
- Doe de eieren met de amandelmelk, kokosbloesemsuiker, pindakaas en kaneel in een diep bord of schaal en meng tot een geheel.
- Snijd van het brood 8 flinke sneetjes. Leg één voor één in het wentelteefjes-mengsel. Laat allebei de kanten van het brood weken. Houd ongeveer 10 seconden per kant aan, anders wordt het brood te zacht en valt het snel uit elkaar. Leg alle sneedjes brood op één stapel en giet het overige mengsel over de stapel heen.
- Verhit een pan met een klont kokosolie. Zet, zodra de pan warm is, het vuur lager en doe het geweekte brood in de pan. Bak totdat allebei de kanten goudbruin kleuren, dit duurt zon 3 tot 4 minuten in totaal.
- Garneer de wentelteefjes met milde agavesiroop, frambozen, een snufje kaneel en maak het geheel af met wat poedersuiker van kokosbloesemsuiker.
Tips:
- Geen fan van pindakaas? Gebruik een andere notenpasta of laat het weg. Houd dan alsnog dezelfde hoeveelheden aan.
- Eens zin in iets anders dan anders? Serveer dan de wentelteefjes met verse zachte geitenkaas en een boel vers fruit. Een verrassende combinatie! Laat dan wel de pindakaas in het mengsel achterwegen.
- Gebruikt u liever roomboter in plaats van kokosolie om in te bakken? Dat kan, maar dan is het gerecht niet meer lactosevrij.
Recept is ontwikkeld door Marlotte van Wildoat. nl
Product Id/EAN: 2977
Bedrijf:
WinkelGlutenvrij.nlCategorie:
Recepten > Ontbijt
Beschikbaarheid: Controleer via de link