Bakbijbel - Rutger bakt van A tot Z
Donna Hay - Modern Baking
Gwenn's Bakery - Gwenn Danis
Taartbijbel - Hans Spitsbaard
5 ingrediënten - Jamie Oliver
7x anders - Jamie Oliver
Basics to Brilliance - Donna Hay
BBQBijbel - Julius Jaspers
BISH BASH BOSH! - Henry Firth & Ian Theasby
Blijven Eten - Lars Charas
De Bijbel Van De Italiaanse Keuken - Maud Moody
De makkelijke Franse keuken - Karin Luiten
Een Dagelijkse Portie Power - Claudia van Avermaet
Flavour - Yotam Ottolenghi
Greenfeast - lente, zomer - Nigel Slater
Groot Indonesisch Kookboek - Beb Vuyk
Het snelste allermakkelijkste kookboek ter wereld - Mallet
Hete pepers - Jeroen Hazebroek
Indorock - Vanja van der Leeden
Jamie kookt Italie - Jamie Oliver
Jamie Oliver Veg
Koekjesbijbel - Rutger van den Broek
Pastabijbel - Roberta Pagnier
Peter Klosse - Wildbijbel
Pizzabijbel - Simon Giaccotto
Plenty - Yotam Ottolenghi
Sergio Herman - Sergio's smaakmakers
SIMPEL - Yotam Ottolenghi
Smokey Goodness No Worries BBQ - Jord Althuizen
Stamppotbijbel - Werner Drent
Stoofbijbel - Julius Jaspers
Week Light - Donna Hay
Wereldse bouillons - Marianne Snel
Worstbijbel - Meneer Wateetons