Aarde, zout en gloeiende kolen, Susann Probst&Yannick Schon
Brood uit de pan, Ilona Chocanova
Comfort food met groente, Anker van Warmerdam&Welmoed Bezoen
De groene bakplaat, Rukmini Iyer
De wereldse bakplaat, Rukmini Iyer
De zoete bakplaat, Rukmini Iyer
Dosia plukt bessen, Dosia Brewer
Eén pan, plaat, planeet, Anna Jones
Flavour, Ottolenghi
Franse taartjes, klein en groot, Meike Schaling
Het kleine boek voor sauzen, Thomas Feller
Kleine hartige taartjes, Meike Schaling
Kleine taartjes
Koekjesbijbel, Rutger van den Broek
Nordic family kitchen, Mikkel Karstad en Anders Schønnemann
Olie, azijn, zout&zuur, Johan Björkman
Spice wise green, Michel Hanssen
Test kitchen - Shelf love, Yotam Ottolenghi
The green kitchen, David Frenkiel&Luise Vindahl
Van Bovens leftovers, Yvette van Boven
Vegan taart
Veganista, Luna Trapani
Vegetalia, Luna Trapani
Vegetarisch voor een prikkie, Hanna Olvenmark
Wildoogst, Elsje Bruijnesteijn
Winter warmers, Jassy Davis